David Latif

Pracovní pozice: Dispečer výroby v Praze
Společnost: Weber
Značka Weber je neodmyslitelnou součástí mého života.
Jsem v Saint-Gobain Weber už tak dlouho, že nedokáži říct od kdy přesně, ale tuším, že od roku 2004.
Nastoupil jsem jako dělník do mokré výroby a aktuálně jsem na pozici dispečera výroby ve výrobním závodě v Praze. Moje práce není jedna z těch kreativních, ale znám ji a vyznám se v ní. Je to práce napříč odděleními, takže znám i většinu lidí ve firmě, a to mám rád.
Přetavuji objednávky do výrobního procesu. Vytvářím výrobní příkazy. Následně kontroluji, zda jsou všechny objednávky splněny.
Pracuji v týmu „mokré“ výroby v Praze. Výroba zde čítá 12 zaměstnanců na směně. Dále spolupracuji s laboratoří, zákaznickým centrem, občas s marketingem, okrajově s obchodníky.

Naši výrobu charakterizují pojmy jako řád a disciplína, a přitom výborný kolektiv, týmová práce. Týmové práce si zde vážím asi nejvíce.
Máme problémy jako všude jinde, ale zvládáme to a ta parta tady to všechno vyváží, takže většinou odcházím z práce s dobrým pocitem.