Přidáno 18. Srpen, 2015
Novostavba open-space kanceláří a výzkumného centra, která získala 1. cenu Rigips Trophy 2012.

O nadčasový vzhled interiéru nového výzkumného centra a kanceláří se vedle ohebných desek Glasroc F Riflex zasloužily hlavně šikovné ruce sádrokartonářů. Koncept relaxačního pojetí interiéru podtrhují zaoblené dělicí příčky. Jejich rozměření, samotná montáž, ale také finální povrchová úprava si i díky sytým barvám vyžádaly soustředěnou a pečlivou práci. Největší výzvou pro mistry sádrokartonáře byla výstavba zvukově izolovaných telefonních budek o kruhovém i půlkruhovém půdorysu se dvěma křesly, které elegantně procházejí stěnou. Tyto částečně samonosné konstrukce zevnitř uzavírají zvukově pohltivé podhledy Rigiton, zvenčí je lemují zajímavé světelné rampy. Prověrkou zručnostimontážníků byly i originální stropní sádrokartonové prvky.